De Eeklobon: het bedrijfsgeschenk met een hart voor lokaal

Contact Bestel nu

Eeklobon: een onvergetelijk personeelsgeschenk met fiscaal voordeel

Wat geef je je werknemers als leuk extraatje? Je hebt jonge en oude werknemers, sportieve en minder sportieve, Bourgondiërs en dieetgoeroes. Smaken verschillen en het is dus niet mogelijk om voor iedereen een apart cadeau te kopen.

Met een Eeklobon geef je je medewerker een dagje shoppen en keuze uit mode, restaurantjes, wellness en meer. Bijkomend voordeel: je steunt er de lokale handelaars en horeca-uitbaters van Eeklo mee. Jouw collega-ondernemers genieten mee van het extraatje dat jij aan jouw medewerkers geeft.

Koop je als werkgever een Eeklobon van maximum 40 euro per medewerker? Dan is deze voor jou als werkgever 100 % fiscaal aftrekbaar. Daarnaast zijn de bonnen ook vrijgesteld van RSZ voor jou als werkgever en voor je medewerkers en vrijgesteld van belasting voor je personeel.

Meer info over de fiscale voordelen van de Eeklobon als personeels- en relatiegeschenk.

Leuk om te geven, (h)eerlijk om te krijgen

Voor zij die ervan houden om in de stad nieuwe hotspots te ontdekken is dit een ware beleving. Zelfs als je denkt dat je de stad goed kent, leer je toch nieuwe zaken kennen.

Ontdek, shop, eet en geniet! is niet voor niets de leuze. Eerst een koffie, dan wat shoppen en afsluiten met een etentje? Perfect mogelijk! Bovendien steek je als schenker ook de middenstand een hart onder de riem.

Personaliseren

Een andere belangrijke troef van de Eeklobon is de personaliseerbaarheid. Naast een originele boodschap is het als bedrijf mogelijk het logo van je bedrijf kosteloos op de cadeaubon te plaatsen.

Reden genoeg dus om de collega's eens de kans te geven Eeklo op een andere manier te beleven. Misschien worden er zelfs onverwachte interesses bij je medewerkers ontdekt en geven de keuzes van de cadeaus aanleiding tot geanimeerde gesprekken.


Klinkt interessant! En wat nu?

Contacteer ons via de gegevens hieronder en wij helpen je met plezier verder. Weet je al helemaal wat je wil? Dan kan je ook snel en eenvoudig bestellen met ons online bestelformulier.

Contact


Gegevens

Gegevens / over ons


Tel: 09 218 28 91
Email: economie@eeklobon.be